Watsu voor de kleintjes

Voor jong en oud; Watsu is er voor iedereen die wil genieten en relaxen

BABY  WATSU ®

Baby Watsu maakt een Watsu-vertaalslag voor jullie als ouders en baby’s om samen te genieten in het warme water.

Een feest van relaxatie, ontspanning, plezier en samenzijn. In de verschillende leeftijdsfasen zal Baby Watsu er weer anders uitzien, omdat je kindje steeds meer eigen interesses en initiatieven krijgt.

Voor baby, mama en papa

Neem een pauze van de dagelijkse stress om meer aanwezig en vitaler te zijn dan mama en papa – voor jezelf, voor je kindje en alle andere eisen in het gezins- en beroepsleven.

Voel en versterk op een leuke en speelse manier de band tussen jou en jullie kindje.

Je kindje zal de gewichtloosheid in het warme water herkennen en dit kan de ontwikkeling verder bevorderen.

Samen beleven

Baby Watsu: veilig vastgehouden door jou of door je partner, je kindje ervaart zeer intensieve zorg in het 35 warme water en wordt op veel manieren gestimuleerd door de bewegingen van Watsu.

Lichte rekoefeningen door ritmisch bewogen worden, de stroming van het water en tegen de waterweerstand in, evenals rustige momenten versterken het basisvertrouwen en het eigen lichaamsgevoel.

Interactieve elementen van de ontmoeting met de andere baby’s moedigen aan en ondersteunen sociale vaardigheden.
Kom, ervaar en geniet: SAMEN.

WATSU VOOR KINDEREN

Net als voor volwassenen, is Watsu ook voor de leeftijdsgroep 6- tot 18 jarigen een prima manier om tot ontspanning te komen. Ze staan nog dicht bij de bron en reageren goed op het bewogen worden in warm water. Ze komen in hun element! Door deze therapievorm kunnen ze de drukte- en de hectiek van school, de naschoolse activiteiten en andere verplichtingen -letterlijk- loslaten. Ze komen weer bij zichzelf tot rust. Gun kinderen tijd voor loslaten en ontspanning. Neem gerust contact met mij op voor een afspraak of overige vragen. 

Tarieven