Zwangerschapswatsu

Ook voor de zwangere is het waterwerk (Watsu/Healing Dance) uitstekend geschikt ter voorbereiding op de bevalling. Een zwangere vrouw vindt het heerlijk om de gewichtloosheid te ervaren. Moeder en kind genieten samen van de warmte en geborgenheid van het water.

Het contact tussen moeder en kind kan heel diep gaan tijdens de sessie.

Wanneer de belasting toeneemt en de combinatie met o.a. werk en gezin etc. zwaar begint te vallen is het steeds gemakkelijker om de weg naar zwangerschapswatsu te vinden.

Watsu is dan een verademing. 

Even ben jij de allerbelangrijkste persoon, je mag uitrusten, en ontvangt volledige aandacht en aanraking, en mag net zoals jouw kindje genieten van de warmte en geborgenheid die het water geeft. Jij en jouw kindje in ultiem samenzijn onder dezelfde condities: Warmte, Water, Weldaad; even voor jullie een Wonderlijk Samenzijn.

Dit helpt op een natuurlijke manier, niet alleen de zwangerschapsongemakken, maar ook de eventuele zorgen en angsten rond de bevalling even los te laten en te ontspannen. Dit is van groot belang, voor de zwangerschap en jouw ongeboren kindje.

De aanstaande bevalling zal deze weldaad zeker ten goede komen.

Tarieven

Afzeggen van afspraak:
Omdat ik een plek voor je reserveer en wij 48 uur van te voren starten met het opwarmen van de water temperatuur, zijn er kosten verbonden aan het afzeggen van een afspraak.
* Tot 48 uur van tevoren geen kosten.
* Binnen 48 uur voor de afspraak: 50% van het behandeltarief.
* Binnen 24 uur voor de afspraak of zonder reactie wegblijven: 100% van het behandeltarief.