Watsu

Watsu® past de principes en strekkingen toe van de Shiatsu-massage, terwijl men drijft in warm water. Watsu = water – shiatsu. Laat de wereld en de zorgen achter je, terwijl je lichaam rustig wordt bewogen. Watsu werd in 1980 ontwikkeld door Harold Dull in Harbin Hotsprings te California. Hij studeerde Zen-Shiatsu in Japan.

Wat is Watsu

Zachte, geleidelijke draaiingen en strekkingen verlichten de druk die stijve, onbuigzame spieren en gewrichten hebben op de zenuwen. Hierdoor ervaart men een grotere flexibiliteit, vrijheid en een vermindering van pijnklachten.

Er ontstaat een zeer diepe staat van ontspanning en een goede doorstroming van energie. De buitengewone diepe staat van ontspanning die door deze vorm van watermassage tot stand komt, maakt het tot één van de ultieme stress verlagers voor de mens van deze tijd.

Laat deze totale ondersteuning en warmte je lichaam doordringen en alle spanningen verdwijnen. De strekkingen maken blokkades los in de meridianen, de kanalen waardoor onze levenskracht stroomt. Watsu heeft effect op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Watsu kan een goede ondersteuning zijn voor het welzijn van de mens en het is heerlijk!

Voor wie is Watsu

De ontspanningsmethode Watsu is voor vele verschillende doelgroepen. Zwangere, mensen met een (chronische) klacht, babies of kleine kinderen, maar ook alle mensen die nu niet genoemd zijn, kunnen genieten van een Watsu sessie. Het is alleen belangrijk dat er geen open wonden zijn tijdens de Watsu sessie.

Marie louise water

Tarieven

Afzeggen van afspraak:
Omdat ik een plek voor je reserveer en wij 48 uur van te voren starten met het opwarmen van de water temperatuur, zijn er kosten verbonden aan het afzeggen van een afspraak.
* Tot 48 uur van tevoren geen kosten.
* Binnen 48 uur voor de afspraak: 50% van het behandeltarief.
* Binnen 24 uur voor de afspraak of zonder reactie wegblijven: 100% van het behandeltarief.