HEALING  DANCE® 

Healing dance® de vrijheid en de wijdte en de 3-dimensionaliteit van Waterdance met de voedende nabijheid van Watsu.

Deze vorm volgt de natuurlijke neigingen van het lichaam als het in het water wordt bewogen, met golven en spiralen en het legt de nadruk op het gevoel van water dat langs je stroomt.

HEALING DANCE®   INFORMATIE

Dit is een buitengewoon krachtige en prachtige techniek die ontwikkeld is door Alexander George in 1993. Het is een combinatie van Watsu, Waterdance, Trager en dans. Healing dance is voornamelijk gebaseerd op golvende bewegingen voor het hele lichaam. Het bevat ook stille omarmingen, tractie, loslaten van, en vloeiende overgangen en massage.

Dit alles wordt samengevoegd tot een geheel in een oneindige golvende beweging. De achterliggende gedachte van deze manier van werken is, dat beweging het “medicijn” is en in de ervaring van deze ontvangen dans, het helingsproces in ons lichaam wordt geactiveerd. Sensaties als vliegen, lichtheid en ruimte worden door de cliënt ervaren. Lichamelijke en emotionele blokkaden kunnen worden losgelaten door de polariteit van vrijheid en veiligheid. De Healing dance brengt de essentie van water naar buiten door beweging en vloeibaarheid. Het is een aanvullende techniek aan Watsu en Waterdance, krachtig op zichzelf staand.

Tarieven

Afzeggen van afspraak:
Omdat ik een plek voor je reserveer en wij 48 uur van te voren starten met het opwarmen van de water temperatuur, zijn er kosten verbonden aan het afzeggen van een afspraak.
* Tot 48 uur van tevoren geen kosten
* Binnen 48 uur voor de afspraak: 50% van het behandeltarief
* Binnen 24 uur voor de afspraak of zonder reactie wegblijven: 100% van het behandeltarief.