Zwangerschapswatsu

Ook voor de zwangere is het waterwerk (Watsu/Healing Dance) uitstekend geschikt ter voorbereiding op de bevalling. Een zwangere vrouw vindt het heerlijk om de gewichtloosheid te ervaren. Moeder en kind genieten samen van de warmte en geborgenheid van het water.

Het contact tussen moeder en kind kan heel diep gaan tijdens de sessie.

Wanneer de belasting toeneemt en de combinatie met o.a. werk en gezin etc. zwaar begint te vallen is het steeds gemakkelijker om de weg naar zwangerschapswatsu te vinden.

Watsu is dan een verademing. 

Even ben jij de allerbelangrijkste persoon, je mag uitrusten, en ontvangt volledige aandacht en aanraking, en mag net zoals jouw kindje genieten van de warmte en geborgenheid die het water geeft. Jij en jouw kindje in ultiem samenzijn onder dezelfde condities: Warmte, Water, Weldaad; even voor jullie een Wonderlijk Samenzijn.

Dit helpt op een natuurlijke manier, niet alleen de zwangerschapsongemakken, maar ook de eventuele zorgen en angsten rond de bevalling even los te laten en te ontspannen. Dit is van groot belang, voor de zwangerschap en jouw ongeboren kindje.

De aanstaande bevalling zal deze weldaad zeker ten goede komen.

Tarieven

Bijdrage:
Bij binnenkomst kun je het gepaste bedrag in een envelop met je naam erop, in het daarvoor bestemde mandje op tafel neerleggen. Afmelden kan tot 48 uur van tevoren. Meld je je later af, dan dien je de bijdrage toch te betalen, omdat wij dan geen mogelijkheid meer hebben je plek in te laten vullen door een ander. Alvast hartelijk bedankt voor je begrip.