ONS AANBOD

Watertherapie, dit is wat wij mogen aanbieden

Wat past bij jou?

Wij geven verschillende vormen van begeleiding

Het moeten mag plaats maken tot ontmoeten, het ontmoeten van je innerlijk zijn, de moeite waard zijn, in je eigen kracht mogen komen en vooral te voelen dat jij belangrijk bent. Het ontdekken van je zelf, je eigen genezend vermogen aanroepen en tot uiting laten komen. Je ik (ego) transformeren tot zelf: jezelf voelen, jezelf waarderen, jezelf zijn!

Benieuwd wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via praktijkmalo@kpnmail.nl.

Water is the driving force of all nature.

~ Leonardo da Vinci

Veelgesetelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op

Al onze vormen van begeleiding zijn verschillend en sluiten bij diverse doelgroepen aan. Ben jij benieuws wat het beste bij jou past? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met mij op via info@praktijkmalo.nl.

Wat moet ik meenemen voor een sessie?

Het is belangrijk dat je eigen zwemkleding meeneemt en een handdoek.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt in totaal 90 minuten. Er is de mogelijkheid om een drankje te nemen in onze barruimte vooraf of na de sessie.

Zijn er parkeerplaatsen aanwezig?

Ja, bij de ingang zijn er meerdere parkeerplaatsen aanwezig.

Mijn sessie kan niet doorgaan, wat moet ik doen?

Graag horen wij 24 uur van te voren als de sessie niet door kan gaan. Dit is het gemakkelijkste om telefonisch door te geven naar +31683347848. 

“Iedere donderdag ochtend begint mijn dag om 06:30 met een rustgevende les Water Yoga. Ik kan me geen betere manier bedenken om de dag te beginnen. En het vroege tijdstip is ideaal om de rust te bewaren en alsnog op tijd op kantoor te zijn.”

“Marie-Louise is een mooi en warm persoon. Onze eerste ontmoeting klikte meteen. Dit was ook met het geweldige zwembad. Nu; ruim een halfjaar later versterken we elkaar bij cursussen in het zwembad.”

“Praktijk MALO: Met Aandacht Liefdevol Opengaan. Het is duidelijk dat er veel Aandacht, Liefde en Openheid in het zwembad zit, maar ook bij de mensen. Het is een geweldige plek om tot rust te mogen komen.”

Vul vrijblijvend je gegevens in en wij komen in contact met jou

  Neem contact op

  Ons adres

  Edisonweg 1,
  5991 EL, Baarlo

  Beste tijdstip

  Maandag - Vrijdag:
  Tussen 19:00 en 20:00